opiekunowie opiekunowie
opieka 2 opieka 2
kids kids
women women
Seni

Miljoenen mensen wereldwijd vertrouwen op Seni.

Seni voorziet mensen met incontinentie en zorgverleners in de thuiszorg en institutionele zorg van absorberende kwaliteitsproducten en speciale huidverzorgingsproducten.

Wij organiseren lokale en internationale projecten over incontinentie en aanverwante problemen en nemen deel aan projecten in de gehandicapten- en ouderenzorg. Wij zijn blij een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de zorg.
Diverse huidzones van het menselijk lichaam hebben extra aandacht en verzorging nodig. Het uitgebreide Seni Care assortiment omvat huidverzorgingsproducten die mild reinigen, het regeneratieproces stimuleren en de huid effectief beschermen.

keuzehulp

Weet u niet welk absorberend product geschikt is voor uw situatie? Maak dan gebruik van de keuzehulp. Uitgangspunten zijn de lichaamsconditie en de mate van incontinentie.

U krijgt een persoonlijk productadvies door 3 eenvoudige vragen te beantwoorden.

keuzehulp

mantelzorg

De vraag naar mantelzorg ontstaat wanneer een familielid langdurig ziek wordt, een kind met een handicap of chronische ziekte thuis wordt verzorgd, of wanneer een dierbare uit de naaste omgeving hulpbehoeftig wordt. Het maakt niet uit of de zorgvrager ziek, gehandicapt of ouder is, en het maakt niet uit of de verzorger een familielid of professionele zorgverlener is, de situatie is belastend voor de hele familie.

Lees meer over mantelzorg, oplossingen voor urine-incontinentie en huidverzorging.

meer

voor zorgprofessionals

De ondersteuning van zorgprofessionals is essentieel voor de motivatie en kracht van zieke en kwetsbare mensen om te vechten tegen hun ziekte.

Beste zorgprofessionals, wij willen jullie graag bijstaan in de incontinentiezorg en daarom verschaffen wij uitgebreide informatie, een breed assortiment absorberende- en huidverzorgingsproducten en adviezen om zorgvaardigheden te kunnen verbeteren en uitbreiden.

meer